Przepisy Faszerowana papryka z grilla
Składniki
2 duże papryki czerwone
2 duże papryki żółte
200 g pieczarek
100 g masła
2 średnie cebule
½ pęczka natki pietruszki
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Cebulę pokrój w drobną kosteczkę i smaż na roztopionym maśle. Do zeszklonej cebuli dodaj pokrojone w plasterki pieczarki i smaż jeszcze przez ok. 5 min. Pod koniec smażenia dodaj posiekaną natkę pietruszki.

Paprykę przetnij wzdłuż, wyciągnij gniazda nasienne i faszeruj przygotowanym wcześniej farszem. Grilluj przez ok. 15-20 min na słabym żarze.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
3 miesięcy temu
60 min.
Przystawki
3 miesięcy temu
5 min.
Napoje
3 miesięcy temu
15 min.
Desery
3 miesięcy temu
30 min.
Napoje
3 miesięcy temu
60 min.
Dania główne