Przepisy Faszerowana papryka z grilla
Składniki
2 duże papryki czerwone
2 duże papryki żółte
200 g pieczarek
100 g masła
2 średnie cebule
½ pęczka natki pietruszki
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Cebulę pokrój w drobną kosteczkę i smaż na roztopionym maśle. Do zeszklonej cebuli dodaj pokrojone w plasterki pieczarki i smaż jeszcze przez ok. 5 min. Pod koniec smażenia dodaj posiekaną natkę pietruszki.

Paprykę przetnij wzdłuż, wyciągnij gniazda nasienne i faszeruj przygotowanym wcześniej farszem. Grilluj przez ok. 15-20 min na słabym żarze.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.06-26.06.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4