Przepisy Wegańskie spaghetti z cukinii

Składniki

1 cukinia
1 awokado
1 cytryna (1 łyżka soku z cytryny)
1 łyżeczka oliwy z oliwek
30 g orzechów piniowych
10 listków świeżej bazylii
sól
1 opakowanie pomidorków koktajlowych
10 listków mięty

Sposób przygotowania

1

Za pomocą noża spiralnego potnij cukinię na wstążki lub cienkie, podłużne plastry zwykłym nożem

2

Wymieszaj awokado, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, sok z cytryny i liście bazylii. Dodaj sól i przyprawy.

3

Podawaj z pokrojonymi pomidorkami cherry.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 24.09-30.09.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8