Przepisy Drobnica po rybacku

Składniki

​10 drobnic

2 cebule

5 listków laurowych

1 szkl. oliwy

1 szkl. mąki

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Drobnice spraw, umyj i usuń oczy. Cebulę obierz i pokrój w plastry. W wysokiej misce układaj warstwami ryby, pokruszone listki laurowe i cebule. Następnie wstaw do lodówki na ok. 5 godz. Po tym czasie zdejmij z ryby cebulę. Samą rybę posól, oprósz pieprzem, obtocz w mące i usmaż na głębokim oleju na chrupiąco. Podawaj z kawałkami cytryny.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4