Przepisy Dip wiosenny na grilla
Składniki
300 g jogurtu greckiego
100 g bryndzy
bazylia
natka pietruszki
szczypiorek
6 rzodkiewek
1/2 ogórka zielonego
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Przełóż jogurt do miseczki i dodaj 2 łyżki pokrojonego szczypiorku. Pokrój drobno rzodkiewki oraz bazylię (2 łyżki) i też przełóż do miseczki. Pokrój natkę pietruszki (2 łyżki). Ogórka zetrzyj na dużych oczkach tarki. Dodaj rozgniecioną bryndzę. Delikatnie przypraw solą i pieprzem. Całość wymieszaj i odstaw na 15 minut w chłodne miejsce. Przed podaniem ponownie wymieszaj.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
120 min.
Desery
2 miesiące temu
20 min.
Desery
2 miesiące temu
100 min.
Dania główne