Przepisy Dip wiosenny na grilla

Składniki

300 g jogurtu greckiego

100 g bryndzy

bazylia

natka pietruszki

szczypiorek

6 rzodkiewek

1/2 ogórka zielonego

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Przełóż jogurt do miseczki i dodaj 2 łyżki pokrojonego szczypiorku. Pokrój drobno rzodkiewki oraz bazylię (2 łyżki) i też przełóż do miseczki. Pokrój natkę pietruszki (2 łyżki). Ogórka zetrzyj na dużych oczkach tarki. Dodaj rozgniecioną bryndzę. Delikatnie przypraw solą i pieprzem. Całość wymieszaj i odstaw na 15 minut w chłodne miejsce. Przed podaniem ponownie wymieszaj.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
15 min.
Napoje
2 3 4