Przepisy Deser marakujowy
Składniki
​2 marakuje
1 banan
100 g jogurtu naturalnego
100 g serka śmietankowego
4 bezy koktajlowe
1 łyżka otartej skórki z pomarańczy
Opis

Twarożek utrzyj z jogurtem i skórką z pomarańczy. Banana obierz i pokrój na plasterki. Bezy lekko pokrusz. Marakuje przetnij na pół. Na spodzie dwóch pucharków do lodów ułóż część pokruszonych bez i banana. Polej częścią twarożku. Na każdą porcję wyłóż miąższ z połowy marakui. Włóż do pucharków resztę bez, banana i twarożku. Na wierzch wyłóż miąższ z pozostałych połówek marakui.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
70 min.
Dania główne
2 miesiące temu
5 min.
Napoje
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
20 min.
Desery