Przepisy Czosnkowe plastry cukinii z grilla
Składniki
800 g cukinii
1 łyżka oleju
4 ząbki czosnku
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Cukinię opłucz, odetnij końcówki i pokrój wzdłuż na plastry o grubości ok. 1 centymetra. Czosnek wyciśnij przez praskę, wymieszaj z olejem. Posmaruj plastry cukinii i odstaw na 15 min do lodówki, następnie grilluj przez ok. 2 min na każdej stronie. Pod koniec pieczenia przypraw pieprzem i solą.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
25 min.
Dania główne
2 miesiące temu
90 min.
Dania główne
2 miesiące temu
40 min.
Napoje
2 miesiące temu
40 min.
Desery