Przepisy Ciasto francuskie z owocami i serem ricotta

Składniki

1 opakowanie ciasta francuskiego
4 łyżki ricotty
2 szklanki czereśni
2 łyżki cukru pudru
1 jajko (białko)
1 łyżka masła

Opis

Ciasto francuskie potnij na mniejsze kawałki. Posmaruj serkiem risotta i białkiem. Następnie zapiekaj ok. 15 min w temp. 180–200°. Czereśnie umyj, wydryluj i podsmaż ok. 5 min na patelni na 1 łyżce masła. Gotowe czereśnie poukładaj na upieczonych ciastkach i posyp przez sitko cukrem pudrem.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 24.09-30.09.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8