Przepisy Chrupiące tosty z cukinią, kiełbasą krakowską i kozim serem
Składniki
4 plastry kiełbasy krakowskiej 
30 g sera koziego
2 kromki chleba tostowego
2 liście sałaty
½ pęczku szczypiorku
4 plastry cukinii
1 łyżka masła
Opis

Plastry cukinii posmaruj masłem i lekko posól. Ułóż na folii aluminiowej i piecz w temperaturze 200° przez ok. 6 - 8 min. W tym czasie posmaruj chleb masłem, połóż na nim plastry kiełbasy i włóż do piekarnika obok cukinii na  3 - 4 min.

Wyjmij tosty i połóż na nich liście sałaty. Na sałacie ułóż upieczoną cukinię. Posyp tosty kozim serem i posiekanym szczypiorkiem. Podawaj od razu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 11.07-17.07.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4