Przepisy Chrupiące kanapki z nadzieniem z tuńczyka

Składniki

1 puszka tuńczyka w oleju

4 kromki chleba wiejskiego

1 czerwona cebula

1/2 pęczku pietruszki zielonej

3 łyżki oliwy

1 łyżeczka soku z cytryny

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Chleb podpiecz w tosterze. Pietruszkę umyj, osusz i drobno posiekaj. Cebulę obierz i pokrój w cieniutkie pasterki. Tuńczyka z puszki odcedź i wymieszaj wraz z pieprzem, pietruszką, oliwą i cytryną. Podpieczone kawałki chleba przełóż tuńczykiem i plastrami cebuli.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
15 min.
Napoje
2 3 4