Przepisy Carpaccio z pieczarek portobello

Składniki

2–3 pieczarki portobello (250 g)

50 g szynki długodojrzewającej

parmezan

sól himalajska lub morska

świeże zioła, np. tymianek, szczaw

oliwa

Opis

Pieczarki obierz i pokrój w cienkie plasterki. Ułóż grzyby na talerzach i przypraw solą. Na środek wyłóż plastry szynki. Zetrzyj parmezan i posyp nim danie. Udekoruj carpaccio ziołami i na koniec skrop całość oliwą.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4