Przepisy Białe kiełbaski z boczkiem

Składniki

8 białych kiełbas parzonych

8 cienkich i długich plastrów boczku

2 jasne piwa (1 l)

2 gałązki rozmarynu

olej

Opis

Kiełbaski nakłuj w kilku miejscach i przełóż do garnka. Zalej je piwem, dodaj rozmaryn i odstaw w chłodne miejsce na 1 godzinę. Zamarynowane kiełbaski owiń w plastry boczku. Posmaruj ruszt olejem. Kiełbasy grilluj z dwóch stron, do lekkiego zarumienienia. Gotowe kiełbaski możesz podać z sałatką z czerwonej kapusty, pomidorami i musztardą.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 2.04-11.04.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8