Przepisy Banany w polewie imbirowo-miodowej

Składniki

4 dojrzałe banany

3 łyżki płynnego miodu

1 łyżeczka mielonego imbiru

1 średnia pomarańcza

Opis

Przygotuj polewę: wyciśnij sok z pomarańczy, następnie wymieszaj go z imbirem i miodem. Banany obierz ze skóry. Ułóż je w folii aluminiowej (każdy w osobnej) i polej przygotowaną polewą. Owoce połóż na grill i smaż około 6–7 min. Banany można podawać w folii lub wyłożone na talerzu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4