Bananowa manna
Składniki
1 banan
250 ml mleka
2 łyżki kaszy manny błyskawicznej
Opis

Banana obierz ze skórki i pokrój na kawałki. Do garnuszka wlej mleko, dodaj banana i zagotuj. Następnie cały czas mieszając, dodaj kaszę mannę. Gotuj tyle czasu, ile podaje przepis na opakowaniu. Gotową kaszkę zdejmij z ognia, przestudź i przemieszaj, żeby nie powstała na wierzchu „skórka”. Kaszkę możesz podać na ciepło lub po całkowitym przestudzeniu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
135 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Dania główne
2 miesiące temu
35 min.
Zupy
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
90 min.
Dania główne