Bagietki z pomidorem, mozarellą i świeżymi ziołami
Składniki
2 bagietki 
2 duże pomidory (polecamy malinowe)
2 serki mozzarella
1 łyżeczka oliwy
świeże zioła: bazylia
przyprawy: sól
Opis

Bagietki pokrój, każdą kromkę skrop oliwą i podpiecz przez 5 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 200°. Na ciepłych kawałeczkach bagietki ułóż plastry mozzarelli i pomidory pokrojone w grube plastry. Przed podaniem każdą kromkę skrop lekko oliwą i posyp posiekanymi liśćmi bazylii. Możesz też dodać świeży tymianek lub oregano.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
30 min.
Dania główne
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
2 miesiące temu
10 min.
Desery