Przepisy Arbuzowe kostki w czekoladzie
Składniki
½ arbuza
200 g gorącej czekolady
sól morska
wykałaczki
Sposób przygotowania
 alt=
1
Pokrój miąższ arbuza w kostkę. Przełóż kawałki do formy do pieczenia i wstaw do lodówki na 30 minut.
 alt=
2
Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej.
 alt=
3
Zamocz kawałki arbuza w czekoladzie i przełóż je do naczynia wyłożonego papierem do pieczenia.
 alt=
4
Posyp czekoladową polewę odrobiną soli i przełóż owoce do lodówki. Przed podaniem ponadziewaj kawałki arbuza na wykałaczki. Podawaj na zimno. Rada: Zamiast arbuza możesz użyć również truskawek, malin, gruszek lub innych owoców.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.06-26.06.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4