Przepisy Ananas z grilla z lodami

Składniki

1 dojrzały ananas

80 ml miodu płynnego

400 ml lodów waniliowych

Sposób przygotowania

 alt=
1

Ananasa pokrój na plasterki bez obierania ze skóry. Plasterki powinny mieć ok. 1 cm grubości. Wytnij też środki, by powstały owocowe pierścienie.

 alt=
2

Plasterki połóż na średnio rozgrzanym grillu.

 alt=
3

Kiedy plastry ananasa zmiękną, ułóż je na talerzykach i polej płynnym miodem.

 alt=
4

Na każdą porcję nałóż lody waniliowe. Podaj ze świeżymi listkami mięty i odrobiną czekolady.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4