Przepisy Aksamitny kurczak po indyjsku

Składniki

1 łyżka łagodnej pasty curry

2 łyżki pikli czosnkowych

2 piersi z kurczaka

400 ml jogurtu naturalnego

Opis

Każdą pierś pokrój na 8 kawałków. Jogurt wymieszaj z łagodną pastą curry i piklami czosnkowymi. W tak przygotowanej paście marynuj PORADA KONTEKSTOWA - MARYNOWANIE mięso przez ok. 2 godziny. Następnie wyłóż je na blachę przykrytą folią aluminiową. Mięso piecz w piekarniku przez ok. 15 minut w maksymalnej temperaturze. Potrawę  polecamy podawać z ryżem basmati lub chlebkiem naan.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4