icon_search

    Usuwanie konta Tesco E-zakupy

    Kliknij przycisk poniżej, by usunąć swoje konto Tesco E-zakupy

    Uwaga, kliknięcie przycisku spowoduje permanentne usunięcie konta z serwisu Tesco E-zakupy, co oznacza, że nie będzie można go już odzyskać.